Vibrate Higher

Bună seara dragi cititori, astăzi vă voi vorbi despre un subiect înțepător și totuși prezent în aceste zile.
Se pare că prezicerile pe care mai multe surse de informații le făceau în primăvara acestui an despre al doilea val de infectari cu Sars-cov2 s-au adeverit și zilnic auzim la stiri o creștere înfricoșătoare a infectarilor iar la pas cu asta și noi restricții și limitări pentru noi.


Suntem îmbâxiți de astfel de informații, suntem pur și simplu înveninați cu frică, nesiguranță , foarte multă negativitate și mă opresc aici pentru că prefer să îmi mențin o parere cât decât neutră cel puțin în mediul online.
Acestea fiind spuse îmi doresc să vă prezint cateva puncte cheie care vă pot fi utile pentru a depăși această perioadă în cel mai sănătos mod ,cel putin din punct de vedere psihic.


NU ITI NEGLIJA VIATA, VISELE SI FERICIREA


Da, trăim într-o perioadă urâtă,
Da, toate siguranțele noastre stau ca pe un carusel dintr-un parc de distracții
Da, dimineata iți este frică să mai deschizi televizorul sau să pornești radio-ul în mașină în drum spre muncă pentru că nu ști ce alte noutăți mai auzi .
Și ce? Să stai și să te înveninezi de dimineața până seara cu acest lucru sigur nu te va ajuta, ba din contră ,la sfârșitul zilei te vei simți efectiv epuizat și lipsit de orice sentiment de împlinire și fericire pe care în altă ordine de idei ai fi putut să îl ai.
Cu siguranță este important să rămânem informați și să știm cât decât ce se întâmplă în afara pereților casei, însă limitativă la simpla informație și nu transformați problema în noul stil de viață.
NU uitați :
Să ascultați o muzică bună
Să vă bucurați de un film
Să petreceți momente de calitate cu persoanele dragi și să vă bucurați de conversații frumoase ,nu MEREU, DOAR , despre ce este greșit, urât și înfricoșător în lume.
Să pregătiți o prăjitură delicioasă, o cafea cu lapte și multă frișcă, aprindeți câteva lumânări parfumate în fragranțele pe care le preferați și permiteti-vă relaxarea și destinderea.

Să nu uităm că frica este cel mai puternic sentiment din lume cu o vibrație capabilă să vă distrugă întregul sistem imunitar iar râsul și fericirea vă formează o barieră invizibilă atât de puternică încât dacă v-ati vedea pentru o secundă ati orbi de lumina acesteia.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s