#Halloween2020

Buna seara dragii mei! Aţi pregătit dovlecii de Halloween?

În această după-amiază împreună cu bunica mea ne-am pregătit fiecare în felul ei pentru ziua de maine. Ea a făcut două tăvi de plăcintă de dovleac și scorțișoară iar eu, stând și uitându-mă pentru că deh știți cum sunt bunicile ,” lasă mamă ca fac eu “(mai indirect spus “Nu te băga în oalele mele că le ştiu eu mai bine rânduiala”) stăteam și mă gândeam ce pot să fac în această zi atât de ploioasă și gri. Ce vreau să vă spun este că nu a durat foarte mult timp fixând acel dovleac în mâna bunicii până să am impresia ca și el la rândul lui se uita la mine.

Întocmai 5 minute mai târziu în timp ce îmi fredona melodia din ” Ghost” în cap încercam să transform dovleacul cât mai expresiv. Și cam asta a iesit.

Am asteptat venirea serii pentru a face câteva fotografii în temă cu #Halloween și tadaaaaaa!!

Întocmai vroiam să vă spun, în acest an în noaptea de Halloween vom avea parte de un eveniment cel puțin unic și rar, The Blue Moon!!

Luna Albastră este denumită astfel atunci când într-o lună calendaristică au loc două luni pline, așa cum s-a întâmplat și acum. Am avut luna plina pe data de 1 Octombrie și ne vom bucura de a doua lună plină întocmai pe 31 Octombrie.

Ceea ce o face și mai spectaculoasă de această dată este faptul că acest eveniment are loc fix în noaptea de Halloween și chiar mai mult Sâmbăta!

Ziua de sâmbătă (eng:Saturday) este ziua guvernată de planeta Saturn.

Din punct de vedere energetic experții nu privesc acest lucru cu ochii buni, ba chiar sugerează să ne bucurăm de o zi cât mai linistită în sânul familiei și să încercăm pe cât posibil să reprogramăm anumite lucruri importante daca bineînțeles este posibil sau în orice caz să fim cât mai calmi și calculați.

Ce vă pot spune dragii mei, eu mâine am o zi destul de încărcată, dar cu siguranță voi încerca să țin cont de aceste lucruri .

Rating: 1 out of 5.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s