An Autumn Afternoon

Hello beauties,

Cum vă bucurați de

aceste zile însorite de toamnă?

Toamna este cu siguranță anotimpul meu preferat fiind o perioadă în care deși soarele își pierde din putere iar zilele devin tot mai scurte încă avem dupamiezi călduțe în care să ne bucurăm de momente la aer liber, plimbări, și meditații în propria grădina.

Sub razele călduțe, cu muzică făină în căști, ceva de citit pe picioare, o gustare pe măsură si o ceașcă de ceai de fructe roșii este tabloul perfect pentru un moment de detox și regenerare fizică psihică și sufletească.

.

Cu siguranță ați observat că acest 2020 este un an special din toate punctele de vedere.Uitandu-ne în jur observăm schimbări imprevizibile în toate domeniile, încă de la începutul anului.

Cum menționam într-un articol precedent această schimbare de rutină și abandon al unor obiceiuri învechite ne solicită și epuizează fizic și psihic în funcție și de rezistenta opusă în fața acestora.

Tocmai din acest motiv un moment de respiro și detox este binevenit cu atât mai mult când acesta intră în obiceiurile noastre zilnice.

Și ce moment mai bun al anului pentru a ne regenera daca nu toamna, atunci când totul pare să apună oglindindu-se in nuanțe maronii, portocalii si rosiatice care ne induc o stare de confort și protecție în pasajul spre anotimpul rece.

Gustarea mea preferată în acest sezon este alcătuită din fructe uscate ( nuci, alune, migdale) și rodie, totul îndulcit cu o linguriță de miere. Aceasta îmi redă vitalitatea și energia de care am nevoie fiind bogata in minerale, vitamine, potasiu, fier, proteine, antioxidanti și multe altele.

Și pentru faptul că lumina este numai bună iar părul ne stă foarte bine Let’s take a selfie!!

2 thoughts on “An Autumn Afternoon”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s