Mindfulness fits you perfectly

Rating: 1 out of 5.

Și a venit acea perioadă al anului în care ne bucurăm de mai multă lumină, caldură, dimineți în care ne savurăm cafeluța în curte sau pe balcon și seri în care parcă nu ne mai vine să mergem la culcare.
Atât în zi,cât și în viață, avem tendința de a ieși din perioada întunecată și să ne bucurăm de ce este frumos pentru noi.
Vedem tot mai des în mediul online și în oamenii din jurul nostru această tendință, care mai mult, care mai puțin, de a se elibera de lanțuri, tabieturi vechi, toxicitate , răutate și ego.
Dacă ar fi să dăm timpul înapoi cu câteva săptămâni, am conștientiza faptul că perioada de carantină a fost relativ benefică pentru fiecare tocmai pentru că ne-a îndrumat spre acea trezire de constiință de care toți aveam nevoie și ne-a stimulat să apreciem adevăratele valori și priorități ale fiecăruia dintre noi și deci a trece efectiv cu mătura acolo unde era nevoie de curățenie.
La pas cu schimbarea interioară ajunge și schimbarea exterioară, atât fizică cât și al mediului în care ne mișcăm.
Dorim mai puțină dichiseală si mai multă eficiență când vine vorba de noi și de ceea ce ne reprezintă cu adevărat.
Și dacă simplitatea este noul trend în materie de beauty, eu personal am renunțat la acel chin zilnic în care orele în fața oglinzii deveneau interminabile și fără rezultatul miraculos în care toate sperăm, și am început să valorizez mai mult propriul meu aspect, punctele forte, și cele mai puțin perfecte.

Deși rar sau târziu realizăm , mediul înconjurător este extrem de influent atunci când vine vorba de starea noastră interioară. Este adevărat că atunci când tu ești zen cu tine însuți nimic, sau relativ nimic, nu te poate afecta mai mult decât o adiere de vânt, și totuși este nevoie să conștientizăm că adesea, deși părem indistructibili, acesta își pune amprenta în timp asupra noastră .
În acest sens este consiliabil și chiar necesar să ne îndepărtăm și să iesim ușor din acele cercuri , situații in care nu ne regăsim, nu ne simțim bine și nu ne putem bucura de moment sau prezență și cred cu tărie că cel mai important pas de facut este să învățăm să exprimăm și să ne asumăm din când în când acel ”NU„ benefic nouă.
Exclusă este ideea de a ne închide într-o pivniță în totalitate izolați de societate, și totuși să renunțăm la acel ”TREBUIE„ opresiv pentru că ”AȘA ESTE BINE„,”AȘA SE FACE„, ”AȘA ZICE LUMEA„, este foarte bine.
Lăsa-ți asta! Înlocuiți cu ”așa este bine pentru mine„,”așa zic eu” și veți observa prospețimea acelei guri de aer proaspăt de care vă veți bucura când știti că existența și fericirea voastă depinde doar de voi.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s